Ул. Ромена Ролана бр. 20, Вишњичка бања, Палилула, 11060 Београд
065 297 17 11; 060 710 11 05
malicarobnjak2018@gmail.com
www.malicarobnjak.rs

О НАМА

У наредним редовима ћемо вас детаљније упознати са појединостима из овог наслова, али укратко:

Предшколска установа “Мали чаробњак“ се налази на територији Београда, на општини Палилула, у улици Ромена Ролана,  број 20; у кући, на три нивоа, укупне површине 240 м2, прикљученој на градску мрежу даљинског грејања и са травнатим двориштем, површине 200 м2, опремљеним најсавременијим покретним и непокретним мобилијаром и реквизитима.

Стручно, посвећено и љубазно особље, видео надзор и постојање савременог алармног ситема, индивидуални приступ детету, богати и садржајни пакети основних и додатних услуга, флексибилно радно време, здрава и квалитетна исхрана, организовани превоз, климатизоване просторије, могућност евалуације рада “вртића“ од стране родитеља и њиховог уплива у креирање његове пословне политике… неке су од погодности које нудимо деци и родитељима.

Редовно радно време “Малог чаробњака“ је од  07:00 до 18:00, радним данима, а уколико постоји потреба и интересовање, од 1. септембра 2018. године, вртић ће радити и ван редовног радног времена, и то:

обезбедиће могућност доласка деце пре 07:00 ујутру и одлазак деце после 18:00 (конкретно време ће бити дефинисано на основу исказаних конкретних потреба родитеља);
радиће обавезно суботом, уколико постоје исказане конкретне потребе родитеља  и у времену за које родитељи искажу конкретне потребе;
обезбедиће могућност боравка деце и за време викенда, ноћу или више дана, а на основу исказаних конкретних потреба родитеља.

Од 1. септембра 2018. године, “Мали чаробњак“ ће обезбедити и услугу организованог превоза деце на релацији: кућа–предшколска установа–кућа; уз могућност коришћења превоза у оба смера или у само једном смеру, стално или повремено.

 

КАКВИ СМО, ГДЕ СМО, ШТА НУДИМО

 

О САМОМ ОБЈЕКТУ

“Мали чаробњак“ је смештен у кући, на три нивоа, укупне површине 240 м2, чији је сваки део прилагођен потребама деце; њиховом безбедном, подстицајном и радосном одрастању.

У саставу  самог објекта је и соба за пријем, рекреативна сала, односно “заједничка“ соба за игру, собе за рад и рекреацију, кухиња, канцеларија и тоалети.

Објекат је прикључен на градску мрежу даљинског грејања, чиме је обезбеђено константно и равномерно  грејање читавог објекта у грејној сезони.

Двориште “Малог чаробњака“, травнате површине 200 м2, такође је прилагођено безбедном и квалитетном боравку и игри ваше деце. Опремљено је најсавременијим покретним и непокретним мобилијаром и реквизитима, који доприносе не само забави деце, већ и развоју њихових моторичких и сензорних способности.

Видео надзор, савремени алармни систем, постојање адекватне ограде и високи хигијенски стандарди – предшколску установу “Мали чаробњак“ чине изузетно безбедним местом за ваше дете, у сваком смислу.

Капацитет “Малог чаробњака“ је – шездесеторо (60) деце, узраста од једне до седам година.

 

ЛОКАЦИЈА

Предшколска установа “Мали чаробњак“ се налази на територији Београда, на општини Палилула, у улици Ромена Ролана,  број 20.

Од 1. септембра 2018. године, “Мали чаробњак“ ће обезбедити и услугу организованог превоза деце на релацији: кућа–предшколска установа–кућа; уз могућност коришћења превоза у оба смера или у само једном смеру, стално или повремено.

Ова услуга ће бити додатно наплаћивана, по цени од… динара по километру пређеног пута.

 

МАПА ЛОКАЦИЈЕ (овде је линкована Google Maps мапа)

 

 

ЛИНИЈЕ ГРАДСКОГ ПРЕВОЗА

Најближа аутобуска стајалишта адреси “улица Ромена Ролана“:

Вишњичка Бања је 496 метара далеко, 7 минута пешачења
Трудбеничка је 786 метара далеко, 11 минута пешачења

 

Аутобуси:

Вишњичка Бања – 7 минута пешачења, Трудбеничка – 11 минута пешачења:

35 – Нови Београд /Блок 20/   – Лешће
35Л – Омладински стадион – Лешће
202 – Омладински стадион – Велико Село
202Н – Трг Републике – Велико Село

ФК Бања – 19 минута пешачења:

32 – Вуков споменик – Вишњица
32Е – Трг републике – Вишњица
32Н – Трг Републике – Вишњица

 

ШТА НУДИМО

У рубрици “Услуге и ценовник“ налази се детаљан списак и ценовник услуга које нудимо.

Укратко, сем стандардних услуга, које подразумевају:

  • јасле, вртић и предшколску групу (са субвенцијом или без субвенције града);
  • продужени боравак деце школског узраста, са или без оброка,

нудимо и додатне услуге:

  • чување деце у простору “Малог чаробњака“,  радним данима или викендом и празником, са бројем оброка и ужина у складу са трајањем боравка (4, 8, 12 или 24 сата);
  • чување деце у вашем простору, радним данима или викендом и празником (4, 8, 12 или 24 сата) ;
  • чување деце у вашем простору 8 сати/30 дана.