Ul. Romena Rolana br. 20, Višnjička banja, Palilula, 11060 Beograd
065 297 17 11; 060 710 11 05
malicarobnjak2018@gmail.com
www.malicarobnjak.rs

O NAMA

U narednim redovima ćemo vas detaljnije upoznati sa pojedinostima iz ovog naslova, ali ukratko:

Predškolska ustanova “Mali čarobnjak“ se nalazi na teritoriji Beograda, na opštini Palilula, u ulici Romena Rolana,  broj 20; u kući, na tri nivoa, ukupne površine 240 m2, priključenoj na gradsku mrežu daljinskog grejanja i sa travnatim dvorištem, površine 200 m2, opremljenim najsavremenijim pokretnim i nepokretnim mobilijarom i rekvizitima.

Stručno, posvećeno i ljubazno osoblje, video nadzor i postojanje savremenog alarmnog sitema, individualni pristup detetu, bogati i sadržajni paketi osnovnih i dodatnih usluga, fleksibilno radno vreme, zdrava i kvalitetna ishrana, organizovani prevoz, klimatizovane prostorije, mogućnost evaluacije rada “vrtića“ od strane roditelja i njihovog upliva u kreiranje njegove poslovne politike… neke su od pogodnosti koje nudimo deci i roditeljima.

Redovno radno vreme “Malog čarobnjaka“ je od  07:00 do 18:00, radnim danima, a ukoliko postoji potreba i interesovanje, od 1. septembra 2018. godine, vrtić će raditi i van redovnog radnog vremena, i to:

obezbediće mogućnost dolaska dece pre 07:00 ujutru i odlazak dece posle 18:00 (konkretno vreme će biti definisano na osnovu iskazanih konkretnih potreba roditelja);
radiće obavezno subotom, ukoliko postoje iskazane konkretne potrebe roditelja  i u vremenu za koje roditelji iskažu konkretne potrebe;
obezbediće mogućnost boravka dece i za vreme vikenda, noću ili više dana, a na osnovu iskazanih konkretnih potreba roditelja.

Od 1. septembra 2018. godine, “Mali čarobnjak“ će obezbediti i uslugu organizovanog prevoza dece na relaciji: kuća–predškolska ustanova–kuća; uz mogućnost korišćenja prevoza u oba smera ili u samo jednom smeru, stalno ili povremeno.

 

KAKVI SMO, GDE SMO, ŠTA NUDIMO

 

O SAMOM OBJEKTU

“Mali čarobnjak“ je smešten u kući, na tri nivoa, ukupne površine 240 m2, čiji je svaki deo prilagođen potrebama dece; njihovom bezbednom, podsticajnom i radosnom odrastanju.

U sastavu  samog objekta je i soba za prijem, rekreativna sala, odnosno “zajednička“ soba za igru, sobe za rad i rekreaciju, kuhinja, kancelarija i toaleti.

Objekat je priključen na gradsku mrežu daljinskog grejanja, čime je obezbeđeno konstantno i ravnomerno  grejanje čitavog objekta u grejnoj sezoni.

Dvorište “Malog čarobnjaka“, travnate površine 200 m2, takođe je prilagođeno bezbednom i kvalitetnom boravku i igri vaše dece. Opremljeno je najsavremenijim pokretnim i nepokretnim mobilijarom i rekvizitima, koji doprinose ne samo zabavi dece, već i razvoju njihovih motoričkih i senzornih sposobnosti.

Video nadzor, savremeni alarmni sistem, postojanje adekvatne ograde i visoki higijenski standardi – predškolsku ustanovu “Mali čarobnjak“ čine izuzetno bezbednim mestom za vaše dete, u svakom smislu.

Kapacitet “Malog čarobnjaka“ je – šezdesetoro (60) dece, uzrasta od jedne do sedam godina.

 

LOKACIJA

Predškolska ustanova “Mali čarobnjak“ se nalazi na teritoriji Beograda, na opštini Palilula, u ulici Romena Rolana,  broj 20.

Od 1. septembra 2018. godine, “Mali čarobnjak“ će obezbediti i uslugu organizovanog prevoza dece na relaciji: kuća–predškolska ustanova–kuća; uz mogućnost korišćenja prevoza u oba smera ili u samo jednom smeru, stalno ili povremeno.

Ova usluga će biti dodatno naplaćivana, po ceni od… dinara po kilometru pređenog puta.

 

MAPA LOKACIJE (ovde je linkovana Google Maps mapa)

 

 

LINIJE GRADSKOG PREVOZA

Najbliža autobuska stajališta adresi “ulica Romena Rolana“:

Višnjička Banja je 496 metara daleko, 7 minuta pešačenja
Trudbenička je 786 metara daleko, 11 minuta pešačenja

 

Autobusi:

Višnjička Banja – 7 minuta pešačenja, Trudbenička – 11 minuta pešačenja:

35 – Novi Beograd /Blok 20/   – Lešće
35L – Omladinski stadion – Lešće
202 – Omladinski stadion – Veliko Selo
202N – Trg Republike – Veliko Selo

FK Banja – 19 minuta pešačenja:

32 – Vukov spomenik – Višnjica
32E – Trg republike – Višnjica
32N – Trg Republike – Višnjica

 

ŠTA NUDIMO

U rubrici “Usluge i cenovnik“ nalazi se detaljan spisak i cenovnik usluga koje nudimo.

Ukratko, sem standardnih usluga, koje podrazumevaju:

  • jasle, vrtić i predškolsku grupu (sa subvencijom ili bez subvencije grada);
  • produženi boravak dece školskog uzrasta, sa ili bez obroka,

nudimo i dodatne usluge:

  • čuvanje dece u prostoru “Malog čarobnjaka“,  radnim danima ili vikendom i praznikom, sa brojem obroka i užina u skladu sa trajanjem boravka (4, 8, 12 ili 24 sata);
  • čuvanje dece u vašem prostoru, radnim danima ili vikendom i praznikom (4, 8, 12 ili 24 sata) ;
  • čuvanje dece u vašem prostoru 8 sati/30 dana.